Tyttöystävän järkyttävä löytö – mies harrasti seksiä lemmikkikoiran kanssa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin, että esimerkiksi Saksasta löytyy lukuisia bordelleja, jotka ovat keskittyneet tarjoamaan asiakkailleen seksiä eläinten kanssa. Eläinseksi ei ole maassa laitonta. Harva kuitenkaan tahtoisi tietää kumppaninsa sekstailevan lemmikkieläintensä kanssa.

Näin kävi kuitenkin brittiläiselle neitokaiselle, joka löysi parikymppisen poikaystävänsä puhelimelta erittäin kyseenalaisen videon. Taltioinnilla oli kuvattu, kuinka Wayne Bryson -niminen nuori mies sekaantuu seksuaalisesti naisen staffordshirenbullterrieriin. Eläinseksi on laitonta Britanniassa.

Tomera tyttöystävä toimitti järkyttävän videomateriaalin poliisille, ja mies joutuu nyt kahdeksi vuodeksi vankilaan, Grimsy Telegraph uutisoi. Kerroimme taannoin kenialaisesta miehestä, joka sai kymmenen vuoden tuomion raiskattuaan vuohen.