Miley Cyrus valtava hotdog jalkovälissään

Viihdeuutiset · Stara.fi

On selvää, että Miley Cyrus ei ole enää mikään enkeli, jollaiseksi hänet usein miellettiin vielä teinitähtenä muutama vuosi sitten. Popparin twerkkaus, vähäpukeiset kuvat ja provokatiivinen esiintymistyyli ovat 21-vuotiaan tähden nykypäivää.

Cyrusin eilisiltainen Bangerz Tour -kiertueen avauskonsertti Kanadan Vancouverissa lunasti odotukset, sillä laulaja esiintyi paljastavissa asuissa ja muun muassa lensi ilmassa provokatiivisesti valtava hotdog jalkojensa välissä.

Marilyn Monroen ja Madonnan ikonisia tyylejä jäljittelevää Miley Cyrusia nimitettiin äskettäin W-lehdessä vaaleaksi enkeliksi. Monien mielestä hän on kuitenkin kaukana sellaisesta, sillä äskettäin laulaja poseerasi uransa ensimmäisissä valokuvissa, joissa hänen rintansa paljastuivat kokonaan.