Näin piirretään kolmiulotteinen käsi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lasten kanssa taiteileminen, piirteleminen ja askarteleminen saattaa olla myös stressiä vapauttavaa puuhaa vanhemmille – mikäli he eivät huolehdi liikaa lopputuloksesta tai mahdollisesta sotkusta. Pääasia lienee se, että kaikilla on hauskaa toteuttaa luovuutaan yhdessä.

YouTube
YouTube

Yksi suosituimmista lapsiperheiden tekemistä korteista on sellainen, jossa on pienokaisen jalan tai käden kuva sormiväreillä maalattuna. Nyt kuitenkin upeita ideoita tarjoileva Handimania-YouTube -kanava neuvoo, kuinka käden kuvan saa näyttämään kolmiulotteiselta.

3D-käden piirtämiseen tarvitsee ainoastaan kyniä ja paperia. Video näyttää yksinkertaisen kikan illuusion luomiseen, sillä silmän huijaus perustuu pelkkiin viivoihin. Paperille piirretään ensin perinteisellä tyylillä käsi, sen jälkeen vaakasuoria viivoja siten, että käden kohdalla viivat kaareutuvat. Lopputulos luo kolmiulotteisen näyn.