Charlie Sheen käänsi takkinsa – yllättävä mielenmuutos

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Charlie Sheenin ex-vaimo Brooke Mueller joutui viime keväänä vieroitushoitoon väärinkäytettyään reseptilääkkeitä. Samalla hänen ja Sheenin neljävuotiaat kaksospojat annettiin väliaikaisesti miehen toisen exän, Denise Richardsin huostaan.

Brooken ja Charlie Sheenin välit ovat olleet pahasti tulehtuneet. Nyt Charlie Sheen on kuitenkin yllättäen pyörtänyt aikaisemmat vihaiset kommenttinsa ex-vaimostaan. RadarOnline-sivuston mukaan ex-rakastaan kovin sanavalinnoin haukkunut mies kutsuu Brooke Muelleria nykyään pyhimykseksi. Syynä on naisen päätös antaa Sheenin tavata tavanomaista enemmän pariskunnan kaksospoikia, Bobia ja Maxia.

Niinpä näyttelijä onkin päätynyt tukemaan Brooke Muelleria tämän yrityksissä saada kaksospojat huostaansa rankkojen huoltajuuskamppailujen jälkeen. Bob ja Max ovat parhaillaan Brooken veljen, Scottin, huostassa Los Angelesin käräjäoikeuden päätöksestä. Nainen saa kuitenkin päättää, kuinka paljon lapset viettävät aikaa Charlien kanssa, ja on antanut miehen tavata poikiaan vähintään kolmena päivänä viikossa.

48-vuotias Charlie Sheen on julistanut parin kuukauden ajan olevansa mennyttä miestä. Hän tunsi löytäneensä elämänsä rakkauden Rossin muhkeiden muotojen parista. Monien kosteiden bailujen isäntä suuttui viimeksi verisesti eksälleen Denice Richardsille, koska ei saanut viettää aikaa entisen parin yhteisten lapsien kanssa jouluna huolimatta maksamastaan tuntuvasta elatusavusta. Mies päätti kettuilun vuoksi laittaa asian vireille oikeudessa, jotta maksu pienenisi tuntuvasti.