Kendall Jenner rinnat paljaana catwalkilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien julkkisperheen nuorimpiin kuuluva Kendall Jenner nousi julkisuuteen vanhempien siskojensa vanavedessä, mutta on sittemmin lähtenyt luomaan omaa uraa mallimaailmassa. Kendall täytti taannoin 18 vuotta, ja hänelle tarjottiin heti 1,8 miljoonan dollarin sopimusta aikuisviihteen parissa.

Heti täysi-ikäiseksi tultuaan Kendall nähtiin poseeraamassa Russell Jamesin ikuistamissa rohkeissa muotikuvissa paidassa, joka paljasti hänen rintansa. Nyt hän on mennyt astetta pidemmälle ja poseerannut koko ylävartalon paljastavassa paidassa Marc Jacobs Fall 2014 -muotinäytöksen catwalkilla. Katso uutistoimisto AP:n välittämät kuvat tästä.

Kardashianien julkkisperheen nuorimpiin kuuluva Kendall Jenner toivoo pääsevänsä Victoria’s Secret -luksusbrändin malliksi. Unelma ei välttämättä ole kovin kaukana tähden ulottuvilta. Hänet on nähty Agua Bendita -malliston keulakuvana, ja samaisen merkin kuvissa poseerannut Candice Swanepoel siirtyi sittemmin Victoria’s Secretin talliin.