Rita ruokaili Mäkkärissä – rintavako sai Big Macit väärään kurkkuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poplaulaja Rita Ora erosi äskettäin poikaystävästään Calvin Harrisista. Sittemmin huonot uutiset saivat pian jatkoa, kun Ora sai häädön kodistaan. Pian laulajan ura saa kuitenkin kovasti uutta, kun hän tähdittää Fifty Shades of Greyn elokuvaversiota.

Eilen Rita yllätti Mc Donaldsin asiakkaat Lontoon Holbornissa, kun hän asteli Princen konsertin jälkeen pikaruokalaan syömään. Popkaunottarella oli yllään konserttia varten puettu melko paljastava paita, joka taatusti vangitsi jokaisen miespuolisen asiakkaan huomion.

23-vuotias Rita Ora on Kosovosta kotoisin oleva poplaulajatar, jonka suurimpiin hitteihin lukeutuvat kappaleet R.I.P. ja How We Do (Party). Ora-debyyttialbumin julkaisun lisäksi neito on aloittelemassa elokuvauraa. Hän näytteli Fast & Furious 6 -elokuvassa, minkä lisäksi neito palkattiin äskettäin Fifty Shades of Grey -elokuvaan tärkeään rooliin.