7 naisen ruumiinosaa, joita miehet eivät voi vastustaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kauniimman sukupuolen edustajat herättävät usein miesten huomion pukeutumisellaan ja yleisellä olemuksellaan. Useampi neitokainen on voinut huomata uroksen zoomailevan muotojaan kiinnostuneena. Your Tango -sivusto listasi seitsemän ruumiinosaa, joita mies naisessa rakastaa.

Viehkeinä kasvoja kehystävät hiukset ja kutripaljous on miehen kuin miehen mieleen. Hyväntuoksuisella shampoolla pestyt ja laitetut kutrit ovat neitokaisen kruunu. Moni mies ei voikaan vastustaa koskettelemasta tyttöystävänsä hiuksia.

Silmät ovat sielun peili – mies kiinnittää huomiota kaunottaren katseeseen. Millaiset silmät vastaan tuikkivat – mitä katse kertoo? Rakastuneet eivät turhaan toistele hukkuvansa armaansa silmiin. Nainen voi korostaa katseensa viettelevyyttä esimerkiksi smokey eyes -meikillä.

Nykynaiset tuntuvat olevan kovasti hoikkuuden perään, vaikka mies itse asiassa arvostaa muodokkaita kurveja ja pientä pehmeyttä iholla. Olipa kyse silittelystä tai kunnon kourimisesta, kaksilahkeinen ei lakkaa hämmästelemästä kuinka silkkiseltä naisen iho tuntuu.

Niin ikään urokset ihastelevat naisen solisluun aluetta ja niskan kurvia. Päästessään syvemmälle vartalotutkimuksessa, mies saattaa leikitellä rakkaansa navalla, koska hän näkee siinä jotain kiehtovaa. Rintojen merkitystä ei kannata vähätellä, koska miehet rakastavat kosketella ja tuijottaa niitä. Koollakaan ei ole niin paljoa väliä – pelkästään niiden olemassaolo tekee poikaystävän hulluksi.