Kannabiksen makuiset kondomit markkinoille – kysyntää riittää?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ainoa seksitautien leviämistä estävä ehkäisyväline on kondomi, joka kehitettiin alun perin Euroopassa jyllänneen kupan taltuttamiseksi 1500-luvulla. Nykyisin markkinoilla on useita erilaisia näkö-, koko- ja makuvaihtoehtoja. Yksi erikoisimmista lienee uusi kannabiskondomi, jonka tuoksu ja maku mukailee poltettua marihuanaa.

kannabiskondomi19022014

Kannabisaromiset kumihuput ovat nimeltään Cannadomeja, ja ne ovat vihreän värisiä ja marihuanan tuoksuisia. Tuotetta myyvän Incredible Things -nettikaupan mukaan 50 kondomin paketti maksaa ainoastaan 39,50 euroa, joten kovin kalliista tuotteesta ei ole kysymys. Moni varmasti pohtiikin, ajaako kannabiskondomi kuitenkin tehtävänsä ja pitää ei-toivotut taudit ja vauvat poissa.

Kerroimme taannoin vegaanikondomeista, jotka on valmistettu ilman eläintestauksia. Mainosvideolla tuotetta markkinoinut nainen sanoi, että kukaan ei tahtoisi harrastaa hänen kanssaan seksiä, mikäli kondomi on ollut hevosen sisällä. Kondomien ehkäisyteho on 97-98 prosenttia ja kumi on ainoa tapa estää sukupuolitautien leviäminen.