Uskomattoman nolot seksikokemukset julki – omasi kalpenevat!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ainakin tyttöjen kesken usein mietitään, mitkä olisivat ne kauheimmat asiat, joita mies voisi seksin aikana naiselle sanoa. Näihin lukeutuvat muun muassa äidin kovaääninen huutaminen tai naisen vartalon muotojen suorasukainen arvosteleminen.

Nyt redditorit ovat koonneet listalle kaikista hirveimmät lauseet, mitä ovat seksin aikana kuulleet toisen sanovan. Äidin huutaminen jää suvereenisti kakkoseksi silloin, jos petikumppani panee kätensä naisen suun eteen ja kuiskaa: ”Shhh… Menetän seisokin aina kun puhut.”

Kerran eräs nainen oli intoutunut kuiskailemaan partnerinsa nimeä hänen korvaansa kesken lemmenpuuhien. Jostain kumman syystä redditor tunnustaa, että oli myös kuiskannut itse oman nimensä naisen korvaan. Heillä ei ollut sinä yönä enää seksiä.

Yleensä sänkypuuhissa on myös kohteliasta ohittaa mahdolliset kiusalliset tilanteet lähinnä olankohautuksella, eikä tehdä kuten erään naisen rakastaja oli tehnyt. Mies oli löytänyt peniksestään rakastelun aikana verta, koska naisella oli alkanut kuukautiset. Herra oli ryhtynyt ihmettelemään asiaa kovaäänisesti kiroillen ja tietysti tunnelma latistui heti.

Eräs neitokainen luuli olleensa luova makuuhuoneen puolella ja taputti miehen terskaa ja kysyi: ”Onko tämä päällä?” Samaan aikaan hän piteli penistä kädessään kuin mikrofonia. Yhtä nolo on myös erään miehen tokaisu, jonka hän sanoi pitkän seksisession päätteeksi: ”Jeesus! Kaikki muut naiset ovat lauenneet tähän mennessä.”

Yksi sekstailija lauloi eroottisen rakastelun aikana kovaan ääneen Don McLeanin American Pie -kappaletta työntöjensä tahdissa. Kaikista suurin kömmähdys lienee kuitenkin se, että kutsuu sänkykumppania väärällä nimellä – kuten nykyisen tai entisen puolison nimellä. Kiusallisia tilanteita saattaa syntyä myös silloin, jos sukulaisella ja kumppanilla on sama nimi.

Joskus ensimmäisillä seksikerroilla pojille saattaa tapahtua arviointivirheitä oikean ruumiinaukon löytämiseksi ja penis saattaa vahingossa työntyä naisen anaaliin. Yleensä kiusallisesta tilanteesta selvitään nopeasti, mutta eräs mies muistaa yhden tytön sanoneen: ”Se on vatsani.”

Pyrolina-nimimerkin tunnustus saattaa kuitenkin vetää pohjat, sillä hänen poikaystävänsä oli sanonut kesken seksin sukuelimensä olevan surullinen ja sen jälkeen mies oli kikattanut pitkään. Akti oli loppunut siihen, kun samainen poikaystävä oli lyönyt peniksellään naista silmään.