Räppäri raivostui – kuollut suosikkinäyttelijä vei paikan lehden kannessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Räppifanit ja viihdeuutisten selailijat tuntevat Draken lähinnä musiikkinsa ja naissuhteidensa perusteella. Miehen tunteikkaat lyriikat eroavat muiden rap-tähtien tuotannosta, minkä lisäksi tähti on heilastellut ajoittain esimerkiksi poppari Rihannan kanssa.

Joskus kaikki ei mene putkeen miljoonia tienaavan räppärinkään elämässä. Nyt 27-vuotias Drake on hermostunut, koska Hollywood-tähti Philip Seymour Hoffmanin äkillinen ja traaginen kuolema vei hänen paikkansa parrasvaloissa. Räppärin oli tarkoitus päästä Rolling Stone -lehden uusimman numeron kanteen, mutta sen sijaan paikan veikin menehtynyt näyttelijä.

Mies väitti myös lehden siteeranneen häntä väärin haastattelussa. Räppäri kommentoi nimittäin haastattelussa Kanye Westin Yeezus-albumia epäkunnioittavaan sävyyn, mutta ei halunnut tiedon menevän julkiseksi. Drake avautui mielipahastaan Twitter-palvelussa.

– Olen kyllästynyt tekemään lehtihaastatteluja. Haluan vain antaa ihmisille musiikkini. Se on ainoa tapa, jolla viesti menee perille oikein. Minua ällöttää se. Lepää rauhassa, Philip Seymour Hoffman. Kaikki kunnioitus sinulle. Mutta media on paha, kirjoitti Drake tililleen.

– En koskaan kommentoinut Yeezus-levyä Rolling Stonen haastattelussa. He myös ottivat minut pois kannesta viime minuutilla ja julkaisivat lehden.

Drake, eli Aubrey Drake Graham, on kanadalainen muusikko ja näyttelijä. Hän on huonoissa väleissä r&b-tähti Chris Brownin kanssa. Parivaljakko joutui taannoin New Yorkissa baaritappeluun, jossa loukkaantui sivullisia juhlijoita. Miehet ovat melko avoimesti taistelleet poptähti Rihannan sydämestä. Tällä erää kumpikaan ei ole naisen kanssa. Drake on julkaissut kolme albumia, joista viimeisin on vuonna 2013 päivänvalon nähnyt Nothing Was The Same.