Silmien väri paljastaa luonteen – tämän se kertoo sinusta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Silmiä ei turhaan kutsuta sielun peiliksi. Joskus toivoisimme omaavamme toisen väriset silmät kuin mitä Luoja on meille suonut. Health Body Life -sivusto määritti, mitä silmien väri kertoo omistajastaan.

Monilla suomalaisista on siniset silmät. Sininen katse kertoo ihmisestä sen, että hän on luonnostaan viehättävä, ystävällinen, pulppuileva ja ulospäinsuuntautunut. Väri liitetään nuorekkuuteen. Sinisilmäisillä on paljon ystäviä ja he muodostavat pitkiä ja kestäviä ihmissuhteita. He ovat hyviä tarkkailijoita, lojaaleja ja harvoin ujoja.

Vihreäsilmäisiä pidetään usein salaperäisinä persoonina. He viihtyvät luonnossa ja ovat hyvin älykkäitä. Tämän silmien värin omaavat pärjäävät hyvin ihmissuhteissa ja ovat intohimoista väkeä. He haluavat elää täysillä. Luonteenheikkoutena mainittakoon kateus.

Harmaat silmät kertovat omistajansa lempeästä luonteesta. Hän on tyyni ja hiljaisella tavalla energinen. Harmaasilmäiset ovat myös usein erittäin älykkäitä. He elävät mieluiten turvallisuushakuisesti, eivätkä ole kovin seikkailunhaluisia. Ihmiset viihtyvät hyvin harmaasilmäisten seurassa, koska he vaikuttavat olevan tilanteiden tavalla omalla rauhallisella tavallaan.

Vaaleanruskeat silmät omistaa usein ihminen, joka on taipuvainen ottamaan haasteita vastaan. Hän ei useinkaan peräänny taistelusta. Näiden silmien omistaja tekee mitä haluaa, eikä välitä muiden mielipiteistä. Vaaleanruskeasilmäinen voi ärsyyntyä helposti, vaikka hän on yleisesti ottaen ystävällinen, myötätuntoinen ja ulospäinsuuntautunut persoona. Hän ei peittele myöskään romanttisuuttaan.

Tummanruskeat silmät ovat melko yleiset maailmalla. Niiden omistajat ovat viehättäviä, itsevarmoja ja herttaisia ihmisiä. He haluavat saada uusia ystäviä. Ruskeasilmäiset osaavat hyvin piristää ja kannustaa toisia ihmisiä sekä saada heidät nauramaan. He ovat perhekeskeisiä ja vahvoja persoonia, jotka omaavat henkistä voimaa.

Joillekin on suotu niin tummanruskeat silmät, että ne näyttävät jopa mustilta. Tällaiset ihmiset ovat luotettavia ja vastuullisia. He eivät paljasta paljoa itsestään, mutta ovat henkisesti vahvoja. Mustien silmien omistajia pidetään salaperäisinä henkilöinä, vaikka heissä on myös elokkuutta ja intohimoa. He auttavat aina ystäviään tarvittaessa ja ovat optimistisia tulevaisuuden suhteen. He osaavat myös tehdä muihin vaikutuksen.