Älä päästä kissaa syliin autoillessasi – venäläisvideo osoittaa miksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Venäjän autoilukulttuuri on aiheuttanut YouTube-katsojille useammatkin makeat naurut, sillä se tuntuu olevan varsinainen menopelien Villi länsi, jossa voi tapahtua käytännössä mitä tahansa. Esimerkiksi voi olla täysin normaalia pistää kissa rattiin.

YouTube
YouTube

Nyt verkkovideolla nähdään venäläinen pariskunta, joka ajelee autollaan keskellä kiireistä liikennettä. Pari päätyy lopulta peräänajon uhriksi. Yllättäen videon pääosissa oleva mieskuski heittää onnettomuuden jälkeen kissan pois sylistään.

Katti päätyy ilmalennon kautta takapenkille, eikä harmaapartainen mies näytä onnelliselta asioiden saamaan käänteeseen. Ehkäpä ensi kerralla koira rattiin ja parempi tuuri matkaan? Kissa oli mahdollisesti miehen sylissä onnettomuushetkellä.