Talven seksikkäin lumiukko: Povipommi pääsi toteuttamaan itseään

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rap-tähti Ice-T:n huippukurvikas Coco-vaimo on kalifornialaisten edustuskekkereiden kurvikkaimpia näkyjä. Nainen koki äskettäin nolon tilanteen ESPN-jatkobileissä New Yorkissa, jossa hänen mekkonsa vetoketju avautui ja paljasti kuvaajille neitokaisen ryntäät.

Pilatesta ja kuntoilua harrastava räppärin vaimo on myös ajoittain luovalla päällä. Tällöin neito voi esimerkiksi rakentaa oman lumiukon – tai siis luminaisen… Tähti julkaisi Twitter-blogissa otoksen pepukkaasta lumiteoksesta.

– Luminaisellani on jopa peppu! Haha, naureskelen täällä itsekseni. Rakastan olla luova, kirjoitti Coco blogiinsa.

34-vuotias blondi tähdittää siippansa kanssa Ice Loves Coco -sarjaa. Pari on ollut naimisissa vuodesta 2001 lähtien. Coco on saanut paljon mediahuomiota muotojensa ansiosta. Nainen vahvisti taannoin Mediaoutrage-sivuston haastattelussa, että hänellä on rintaimplantit. Sen sijaan kuuluisa peppu on aito. Julkkiksella oli jokin aika sitten rooli lasvegasilaisessa Peepshow-esityksessä.