Mahtava liikeidea! Partiolaiset myivät keksejä kannabiskaupan edustalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa partiolaiset rahoittavat toimintaansa etenkin keksejä myymällä. Partiolaisten keksirasiat ovat todella suosittuja, ja niitä myydään joko ovelta ovelle tai pienissä kojuissa esimerkiksi supermarkettien ja tavaratalojen edustalla. Nyt eräs sanfranciscolainen äiti keksi vieläkin paremman paikan.

Danielle Lei ja hänen Carol-äitinsä olivat pystyttäneet myyntikojunsa marihuanaa lääketieteelliseen käyttöön myyvän Green Cross -liikkeen eteen. Mashable-verkkosivuston mukaan kaksikko oli myynyt kahdessa tunnissa 117 keksilaatikkoa, mikä on 37 boksia enemmän kuin seuraavana päivänä supermarketin edessä myytyjen keskien lukumäärä. Carolin mukaan hänen molemmat partiota harrastavat peruskouluikäiset tyttärensä ovat myyneet keksejä kannabiskauppojen edustoilla menestyksekkäästi.

Naisen mukaan myyntipaikka on myös oiva keino näyttää hänen lapsilleen, mitä lääketieteellinen marihuana oikeastaan tarkoittaa. Lisäksi nainen pitää itseään rentona äitinä, koska ei ole asian suhteen tiukkapipoinen. Myös Green Crossin työntekijät olivat ahkerista partiolaisista mielissään, sillä sekä kaupan asiakkaat että työntekijät ostivat laatikoita mielellään.

Kannabiksen tiedetään kohottavan ruokahalua, joten äidin kojupaikan sijainti ei olisi voinut olla ihanteellisempi. Valitettavasti tyttöpartiojärjestön edustajat eivät ole kannabismyönteisyydestä mielissään ja esimerkiksi Coloradon partiolaisten johtajat ovat tuominneet tämänkaltaiset myyntipaikan jyrkästi.