Tyttöjen ilta naisille tärkeämpi kuin treffit – panostuksessa selvä ero

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tyttöjen ilta ulkona tarkoittaa yleensä pikkusievässä meikkailemista, hiusten laittamista ja miehistä juoruilemista. Naiset viettävät mielellään ystäviensä kanssa aikaa ja baarireissuilla voidaan joskus ajautua mitä hurjimpiin seikkailuihin.

Nyt on toteutettu kysely, jonka mukaan naiset panostavat tyttöjen iltaan lähes tuplasti enemmän kuin treffeille mennessään. Mecca Bingo -sivuston teettämän kyselyn mukaan 40 prosenttia naisista lähtisi mielummin kavereidensa kanssa bailaamaan kuin treffeille komean miehen kanssa.

Kyselyn mukaan vain 24 prosenttia naisista näkee vaivaa ajellakseen säärikarvat ennen treffejä, kun taas tyttöjen iltaa varten jalkojaan siistii 40 prosenttia naisista. Naiset panostavat muutenkin enemmän ulkonäköönsä bileisiin lähtiessään, kun he ostavat tyttöjen iltaa varten uusia mekkoja ja käyvät kampaajalla.

Toisin sanoen neitokaiset tahtovat olla parhaimmillaan muiden naisten seurassa. Yhteen asiaan naiset kuitenkin panostavat enemmän treffeilleen mennessään, nimittäin alusvaatteisiin. Kymmenen prosenttia vastanneista myöntää ostavansa uudet alusvaatteet deitti-iltaa varten, kun tyttöjen iltaan 96 prosenttia naisista hyväksyy vanhat alusvaatteet, Daily Mail paljastaa.