Urheilija kuvasi järkyttävän näyn hotellissa Sotshissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sotshin talviolympialaiset ovat olleet otsikoissa urheilullisten teemojen lisäksi myös huippukalliiden kustannustensa vuoksi. Kymmenillä miljardeilla kisakylää ei ole saatu valmiiksi, sillä rakennustyöt ovat monin paikoin keskeneräiset.

YouTube
YouTube

Nyt amerikkalaiskelkkailija Kate Hansen on järkyttynyt näkemästään. Hän huomasi Sotshissa sijaitsevan hotellinsa käytävällä odottamatonta liikettä, jonka aiheuttajaksi paljastui pian hyvin paljon sutta muistuttava eläin. Hansen sai kuvattua eläimen videolla ja julkaisi sen YouTubessa ja Twitterissä. Videota kommentoineet totesivat järkyttyneelle urheilijalle, että kyseessä on mahdollisesti koira.

Videosta kertoi Kesä!-viihdesivusto, joka epäili tapausta Jimmy Kimmelin pilaksi. Sellainen se olikin, ja tässä on valmis juttu.