Vuohet löysivät ihastuttavan leikkipaikan – uskomaton tasapainoilu videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuohivideot olivat viime vuoden kestohitti, kun ensin nettiin ilmestyivät musiikkikappaleiden välissä huutavat vuohet ja sitten ihmiset alkoivat julkaista verkossa muitakin vuohiin liittyviä videoita. Vuohet ovatkin osoittautuneet hyvin viihdyttäviksi eläimiksi.

YouTube
YouTube

Nyt leikkisien vuohien omistaja on kuvannut asuntonsa ikkunasta lemmikkieläintensä vekkuleita toimia. Vuohet leikkivät pihalla olevan metallikaaren päällä keinuen ja saavat kapistuksesta suunnatonta iloa. Ilmiö on hieman sama kuin se, jos kissa saa lahjansa pahvilaatikossa. Pahvinen laatikko kiinnostaa yleensä varsinaista lelua enemmän.

Vuohet ovat ketteriä kiipeilijöiltä ja kerroimme viime vuoden loppupuolella videosta, jossa vuohet onnistuvat pakenemaan massiivista lumivyöryä. Vuohi on ihmisten vanhin lypsettävä kotieläin ja niiden luonnetta on usein sanottu uteliaaksi.