Panimo lanseerasi Putin-oluen: ”Olen 100 % hetero ja todistan sen lailla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäjän surkea ihmisoikeustilanne on ollut kovasti esillä talviolympialaisten myötä, ja monissa maissa on toteutettu erilaisia tempauksia asian nostamiseksi otsikoihin. Nyt skottilainen panimo BrewDog on lanseerannut Vladimir Putin -protestioluen, jolla kritisoidaan Venäjän homolakeja.

Brewdog
Brewdog

Putinille omistetun hetero-oluen etiketissä poseeraa itse Putin. 8,2-prosenttista vahvaa olutta sisältävän pullon etiketissä teksti on pantu Venäjän presidentin suuhun.

Hello, my name is Vladimir. I am 100 per cent hetero and will pass laws to prove it. Drinking me gives you energy, ignorance and dogmatism required to shoot a deer (with your top off) and pass internationally denounced, discriminatory legislation (top optional) before you’ve even had your caviar breakfast.

Olut lanseerattiin pian Sotshin olympialaisten alkamisen jälkeen ja sitä lähetettiin laatikollinen myös suoraan Putinille Kremliin, Independent-lehti kertoi. Lisäksi lehden mukaan yksi laatikollinen toimitettiin Venäjän konsulaattiin Edinburghiin sekä yksi laatikko suurlähetystöön Lontooseen.

– Emme ole kuulleet mitään herra Putinista. Ehkä hän silittelee jossain leopardia. Todennäköisesti ilman paitaa, panimon perustaja James Watt kertoi Independent-lehdelle.