Tältä rakastetut piirroshahmot näyttäisivät aikuisina – tunnistatko vielä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukemattomissa animaatioissa päähahmot pysyvät vuodesta ja jopa vuosikymmenestä toiseen täysin muuttumattomina. Moni katsoja on varmasti miettinyt miltä hahmot mahtaisivat näyttää, jos ne ikääntyisivät kuin tosielämässä. Samaa lienee miettinyt myös nimimerkki Tohad.

Tohad on nimittäin piirtänyt tunnettuja sarjakuva- ja animaatiohahmoja sellaisena kuin ne olisivat mikäli olisivat hieman totuttua vanhempia – ja ainakin osa pahiksia. Kuvissa nähdään muun muassa teini-ikään ehtineet Lisa ja Bart Simpson, Bambi, Shrek, Super Mario, Tintti, Barbie ja Liisa Ihmemaassa.Lisa and Bart Simpson BADASS by Tohad on deviantARTAlice in Wonderland BADASS by Tohad on deviantARTShrek and his donkey BADASS by Tohad on deviantARTThe Teletubbies BADASS by Tohad on deviantARTMario and Luigi BADASS by Tohad on deviantARTBarbie and Ken BADASS by Tohad on deviantARTTintin BADASS by Tohad on deviantARTWinnie the pooh BADASS by Tohad on deviantARTAngry Birds BADASS by Tohad on deviantARTDuckTales BADASS by Tohad on deviantARTWinnie the pooh BADASS by Tohad on deviantART