Uutisryhmä raportoi puukotuksesta – tekijä ilmaantui yllättäen kameran eteen

Ohhoh! · Stara.fi

Uutislähetysten inserteissä sattuu joskus todella odottamattomia asioita. Aina ei tarvitse olla edes suora lähetys, että yllätyksiä sattuu. Nyt Yhdysvalloissa työskennellyt uutiskanavan kuvausryhmä toimittajineen oli tekemässä raporttia iäkkään naisen puukotuksesta.

YouTube
YouTube

Toimittaja oli juuri saanut haastateltua puukosta saaneen uhrin naapuria, joka kertoi uhrin tyttären olevan sekaisin ja mitä todennäköisimmin syyllinen. Hetken päästä samainen tytär ilmestyy rikospaikalle, ja kaiken lisäksi suostuu tulemaan kameran eteen ja kertomaan oman näkemyksensä asiasta.

Tytär kertoo kameralle joutuneensa saatanallisen kultin tekemien loitsujen uhriksi ja saaneensa tietää, että hänen äitinsä oli joukon johtaja. Tytär nimittää äitiään antikristukseksi. Poliisi saapui pian paikalle ja otti tyttären kiinni. Uhri joutui teho-osastolle hoidettavaksi ja tytär vankilaan.