Benedict Cumberbatchin teini-ikäisestä kaksoisolennosta nettisensaatio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen näyttelijä Benedict Cumberbatch on muutaman vuoden aikana noussut yhdeksi saarivaltion tunnetuimmista näyttelijöistä. Uusi Sherlock -sarjan myötä maailmanmaineeseen kohonnut tähti on sittemmin ollut mukana Hollywood-elokuvissa, kuten Star Trek Into Darkness ja Hobitti: Smaugin autioittama maa.

Nyt brittinäyttelijän 16-vuotias kaksoisolento on herättänyt laajaa huomiota internetissä. Niin ikään brittiläisestä Tyler Michell nousi kertaheitolla internet-ilmiöksi, kun hän ryhtyi jakamaan Instagramissa selfie-kuviaan tähteen viittaavilla tag-tunnisteilla. Tyler nousi erityisesti nuorten naisten ihailun kohteeksi, ja hänen Instagram-tilillään jo noin 20.000 seuraajaa.

37-vuotias Benedict Cumberbatch aloitti uransa teatterin lavalla vuonna 2001. Sittemmin hän on noussut suuren yleisön tietoisuuteen esimerkiksi Uusi Sherlock -sarjan ja elokuvien Star Trek Into Darkness, Viides valta ja 12 Years a Slave myötä. Taannoin Benedict Cumberbatchin uutisoitiin olevan Tumblr-mikroblogipalvelun suosituin miespuolinen tähti.