Amish-kaunotar erosi uskonnostaan – riisui heti vaatteensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amishit ovat tunnetusti Yhdysvalloissa asuva pieni ja eristäytynyt kristillinen joukko, joka elää vanhanaikaista elämää ilman nykyajan teknisiä laitteita – ja sähköä. Nuorilla jäsenillä on teini-ikässä mahdollisuus itse päättää jatkavatko he amissina vai eivät.

Yhdysvalloissa esitetään amishien elämää esittelevää realitysarjaa Breaking Amish, jossa nähtävä nuori kaunotar Kate Stoltzfus on nyt päättänyt olla jatkamatta seurakunnassa, eli hän on vapaa elämään normaalia länsimaista elämää.

Länsimainen elämä onkin toteutunut melko näyttävästi, sillä kaunis ja upeavartaloinen Kate Stoltzfus päätyi saman tien mallikuviin alusvaatteisillaan. Ennen näitä kuvia Kate ehti poseerata jo Maxim-miestenlehden sivuilla, joten irtiotto entisestä elämästä on melkoinen.