96-vuotiaan synttärikakusta löytyi oksettava yllätys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Olemme aikaisemminkin uutisoineet tapauksista, joissa esimerkiksi valmisruoista on löytynyt niihin kuulumattomia asioita. Tuore Yhdysvalloista kantautuva uutinen kuitenkin lyö ällöttävyydessään monet aikaisemmat vastaavanlaiset tapaukset laudalta.

taytekakku26022014

New Yorkin Commackissa asuva Joe Valente koki syntymäpäiväyllätyksen, jota hän tuskin unohtaa aivan heti. 96 vuotta täyttänyt mies kummasteli syntymäpäiväkakkunsa outoa makua. New York Daily News -lehden mukaan syy selvisi nopeasti, sillä kakun sisältä löytyi harmaa, homeen ympäröimä rotan häntä.

Joe Valenten perhe osti syntymäpäiväkakun King Kullen -ruokakauppaketjun liikkeestä. Ketjun verkkosivujen mukaan kyseisen kaltainen omenakakku lukeutuu asiakkaiden suosikkeihin. Yhtiö on ilmoittanut poistaneensa tuotteen valikoimistaan. Kakun valmistaneella leipomolla ei kerrota olevan ongelmia rottien tai muiden tuholaisten kanssa.