Teiniäiti jätti lapsensa auton katolle – myönsi syyllisyytensä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Alkoholi ja huumeet eivät ole hyvä asia autolla ajamiseen yhdistettynä. Kerroimme taannoin eräästä 19-vuotiaan narkomaaniäidin tapauksesta. Arizonalainen Catalina Clouser jätti nimittäin turvaistuimessa istuvan lapsensa auton katolle.

Nainen oli käyttänyt huumausaineita ja autoili päihdetilassa viisiviikkoisen vauvansa kanssa. Kavereiden luota kotiin lähtiessään Clouser ei huomannut, että lapsi ei ollut omalla paikallaan auton sisällä. Kaiken ihmeeksi pienokainen säilyi ruhjeitta ja hänet löydettiin turvaistuimessa keskeltä autotietä.

Jo vuonna 2012 pidätetty Clouser on nyt myöntänyt syyllisyytensä lapsen pahoinpitelyyn ja lievään rattijuopumukseen. 21-vuotias nainen saa AzFamily-sivuston mukaan kuulla tuomiostaan tänään. Lapsi huostaanotettiin heti tapauksen jälkeen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.