Beyonce estottomampana kuin koskaan – unelmavartalo paljaana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nykyajan suurimpiin tähtiin lukeutuva laulajatar Beyonce on ollut viime kuukausina otsikoissa etenkin tuoreen levynsä myötä. Tähti julkaisi loppuvuodesta nimeään kantavan albumin, jota on luonnehdittu visuaaliseksi levyksi.

YouTube
YouTube

Beyoncen viimeisin albumi nousi heti iTunes-palvelun myyntilistan kärkeen 104 maassa. Nyt YouTubessa on julkaistu albumin 6. kappaleen, eli Partitionin musiikkivideo. Beyoncen videoesiintymistä voisi kuvailla sanoilla seksikäs, viettelevä ja aistikkaan eroottinen. Vahvalla bassobiitillä varustettu kappale keskittyy visuaalisella annillaan lähinnä laulajattaren sulojen esittelemiseen – joita myös katselee mielellään.

Beyonce esittäjä perusti oman Parkwood Entertaiment -managementyrityksen vuonna 2008. Hän onnistui pitämään pitkään salaisuutena visuaalisen albuminsa ja siihen liittyvät musiikkivideot. Projekti oli tähdelle mullistava, ja hän kertoi, ettei ole eläessään tehnyt mitään niin urheaa. Levyllä kuullaan yhteistyötä Draken, Frank Oceanin, Sian, Justin Timberlaken, Pharrell Williamsin ja aviomies Jay Z:n kanssa.