Beyonce herkutteli McDonald’sissa – 850 euron lasku

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Popmaailman suurimpiin tähtiin lukeutuva Beyonce ottaa aina keikoilleen aikamoisen diivalinjan, sillä yleensä hän määrää hyvin tarkkaan niin hänestä otettavat valokuvat kuin takahuoneen terveelliset antimet. Yhtä asiaa hän ei kuitenkaan voi vastustaa – pikaruokaa.

Vielä alkuvuodesta Beyonce ja hänen aviomiehensä Jay Z olivat dieetillä, jonka aikana pari sai nauttia ainoastaan kasvisruokaa. Nyt linja näyttää muuttuneen, sillä Beyonce tilasi seurueineen Manchesterin keikalla paikallisesta McDonald’sista yli 850 eurolla. Loppulasku syntyi 50 ranskanperuna-annoksesta, 22 nugettilaatikosta ja 26 Bic Mac -hampurilaisesta, Mancunian Matters -sivusto uutisoi.

Neitokaisen tiedetään myös rakastavan brittiläisen Nando’s-ravintolaketjun kanaruokia, joita hän aina tilaa maassa käydessään. Viime vuonna julkisuuteen nousi Beyoncen Dublinissa tilaaman annoksen ruokakuitti, kun nainen oli ostanut konsertin jälkeen kanaherkkuja lähes 900 eurolla. Sen jälkeen nainen pisti vielä paremmaksi, sillä Beyonce tilasi Essexissä Nando’sin kanaruokia yli 1.700 eurolla. Tilaukseen kuului 48 kokonaista kanaa, 580 siipeä, 48 ranskanperuna-annosta, 24 rasiaa coleslawia, 24 annosta riisiä ja 12 kasvishampurilaista.