Näin poikabändi Kliffin tähdet kuvailevat toisiaan: ”Onhan se nyt tosi söpö”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hyväntuulinen, energinen ja dynaaminen. Näillä sanoilla on kuvailtu uutta Kliff-poikabändiä, joka julkaisi äskettäin ensisinkkunsa Mun Jopo. Jimi Constantinen tuottaman kappaleen musiikkivideo on saanut YouTube-palvelussa parissa päivässä jo yli 100.000 katselukertaa.

YouTube
YouTube

Yhtyeen jäsenet 18-vuotiaat Tomi, Elie, Ville ja 17-vuotias Topias innostuivat kuvailemaan toisiaan haastatteluvideolla. Kuka on poikabändin fiksuin ja hauskin – kuka taas musikaalisin? Ketä muut kuvailevat joukon hymypojaksi? Katso video, niin se selviää.

Neljän erilaisen persoonan muodostama yhtye sai alkunsa soittamisesta innostuneen Tomin aloitteesta. Kun muut jannut saatiin kokoon, syntyi uuden vuosituhannen suomeksi laulava poikabändi. Kliffin debyyttialbumi julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.