Ranskan poliisi takavarikoi voimakasta kannabista – pelkkä tuoksu päihdytti poliisit?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kuukausina ympäri maailmaa on käyty aktiivisesti keskustelua kannabiksen laillistamisesta, kun Yhdysvalloissa kahdesta osavaltiosta on saatu asiasta erittäin positiivisia kokemuksia. Samalla on todetty, että nykyinen kannabis on jotain aivan muuta kuin vuosikymmeniä sitten.

Nyt ranskalainen 20 Minutes -verkkosivusto raportoi Ranskassa sattuneesta tapauksesta, jossa Roubaixin kaupungin polisi takavarikoi 40 kiloa erittäin voimakasta kannabista. Poliisiaseman takavarikkosäilöön kuljetettu kannabis oli niin voimakasta, että jo pelkkä samassa kerroksessa työskenteleminen riitti päihdyttämään poliisit.

Takavarikoitu kannabis myös tuoksuu niin voimakkaalle, että haju tunkeutuu myös toisiin kerroksiin saakka. Poliisit ovat saaneet oireita päihtymyksestä sekä kärsineet päänsärystä ja huonovointisuudesta. Kaiken lisäksi poliiseille tehdyt huumetestit osoittivat huumeiden käyttöä. Joku vitsailija voisi tässä vaiheessa epäillä, että onko takavarikko vain kulissi poliisiaseman todellisille tapahtumille.