Street Fighter -hahmo tuhosi auton – vakuutusmainos herättää kysymyksiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joissakin maissa autovakuutukset ovat vapaaehtoisia, ja eri yhtiöiden välinen kilpailu on kovaa valtataistelua. Nyt näemme turkkilaisen vakuutusyhtiön mainoksen, jossa eräälle miehelle käy hieman köpelösti. Tai oikeastaan hänen autolleen.

YouTube
YouTube

Mies kertoo Anadolu Sigorta -yhtiön mainoksella, että ei tarvitse autovakuutusta. Pian herran naureskelmisen jälkeen paikalle saapuu Street Fighter -peleistä tuttu Ryu-hahmo ja sankari panee auton tuusannuuskaksi. Erikoinen mainos herättää kysymyksen, miksi vakuutusyhtiö on kaivanut historian sivuilta piirroshahmon tuhoamaan autoa? Street Fighter tosin vieraili taannoin myös Taylor Swiftin Grammy-esityksen parodiavideossa muksimassa laulajatarta, joten se lienee parhaillaan jonkinlainen trendi.

Street Fighter on legendaarinen 1980-luvun loppupuolella ilmestynyt peli, joka on toiminut useiden kaksintaistelupelien esikuvana. Pelin ideana on tuhota vastustaja 30 sekuntia kestävän erän aikana. Ryu on alkuperäisen pelin päähahmo.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.