Beyonce joi kananluusta valmistettua juomaa – kaukana vegaanista!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vielä alkuvuodesta Beyonce ja hänen aviomiehensä Jay Z olivat dieetillä, jonka aikana pari sai nauttia ainoastaan kasvisruokaa. Kerroimme äskettäin laulattaren McDonald’s-ravintolaan tekemästä tilauksesta, jonka arvo nousi peräti 850 euroon. Jo tällöin hänen vegedieettinsä epäiltiin olevan ohi.

Splash
Splash

Nyt Beyonce on nähty nauttimassa aviomiehensä Jay Z:n kanssa drinkkejä, jotka oli valmistettu kananluista. Itä-Lontoossa White Lyan -nimisessä ravintolassa vieraillut julkkispari nautti Daily Starin mukaan suuren määrän erikoisia juomia. Blondiksi vastikään tyylinsä muuttanut Beyonce oli siemaillut etenkin Bone Martini -nimistä drinkkiä suurella halukkuudella.

Drinkki-illan jälkeen he jatkoivat seurueineen matkaa paikalliseen bagel-ravintolaan. Beyonce tilasi hiljattain ruokaa seurueineen Manchesterin keikalla pikaruokala McDonald’sista yli 850 eurolla. Loppulasku syntyi 50 ranskanperuna-annoksesta, 22 nugettilaatikosta ja 26 Bic Mac -hampurilaisesta.

Splash
Splash