Ihmis-Barbie siirtyi valoravintoon – ei syö enää lainkaan ruokaa: ”En ole ollut nälkäinen”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Otsikoihin on noussut viime vuosina naisia, jotka muokkaavat itsestään nukkemaisia ilmestyksiä esimerkiksi kauneusleikkausten avulla. Ukrainalainen Valeria Lukyonova on yksi heistä ja nainen on kuin Barbie-nuken elävä kopio.

Pelottavan muovisen kuoren alla on kuitenkin spirituaalisesti aktiivista elämää elävä nainen, joka on nyt siirtynyt nauttimaan pelkkää valoravintoa elääkseen. Toisin sanoen nainen on jättänyt tavallisen ruoan ja juoman taakseen ja aikoo elää jatkossa pelkästään ilman ja valon energialla.

– En ole ollut viime viikkoina ollenkaan nälkäinen. Toivon, että olen pian lähellä viimeisintä tasoa, jossa eletään pelkästään valoravinnolla, Valeria kertoi IBT-lehdelle.

Naisen tavoitteena on tulla henkisen maailman opettajaksi, joka pystyy kommunikoimaan yliluonnollisten ilmentymien kanssa. Valeria Lukyanova on kokeillut taannoin siipiään laulajana. Ihmis-Barbieksi tituleerattu nainen on valinnut tyylilajikseen oopperamaisesti lauletun new age -musiikin. Myös kappaleiden tekoprosessi on vähintäänkin erikoinen. Internetsensaatio nimittäin kertoi kirjoittavansa kappaleitaan astraalimatkoillaan ja meditoidessaan.