Brittinainen on koukussa ketsuppiin – näin paljon maksaa vuodessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kerroimme äskettäin miehestä, jolla oli pakkomielle ketsuppiin. Ralph-niminen mies oli kerännyt ketsuppipulloja 44 vuoden ajan. Hän käytti punaista maustekastiketta lähes kaikissa syömissään ruoissa.

Nyt brittinainen Melissa Ibbitson on vähintään yhtä kova ketsupin nautiskelija kuin yhdysvaltalainen kohtalotoverinsa. Lincolnissa Pohjois-Englannissa asuva nainen syö maustekastiketta jokaisella ruoallaan vähintään kolme kertaa päivässä. 19-vuotiaan opiskelijan kukkaro kärsii addiktiosta, mutta hän ei voi lopettaa sitä.

Melissa syö vuodessa lähes 400 euron edestä ketsuppia. Hänen lempimerkkinsä on Heinz, mutta rahapulan takia Ibbitson joutuu ajoittain tyytymään halvempiin merkkeihin. Addiktio sai alkunsa McDonald’s-ravintolasta, jossa neito vieraili lapsena. Hän on monesti lähtenyt pois ravintoloista, joissa ei ole ollut tarjolla ketsuppia, uutisoi Female First -sivusto.