Oscar-voittaja vietti yönsä palkinnon vieressä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Monipuolisista ja rohkeista rooleistaan ylistetty Hollywood-tähti Cate Blanchett sai äskettäin toisen Oscar-palkintonsa Woody Allenin ohjaamasta elokuvasta Blue Jasmine. Oscar tuli parhaasta naispääosasta ja nyt näyttelijä on kertonut viettäneensä patsaan kanssa aikaa myös vällyjen välissä.

– Nyt oli todella lähellä, että minä ja mieheni emme harjoittaneet ensimmäistä kertaa kolmen kimppaa sängyssä, nainen vitsaili Ellen DeGeneresin keskusteluohjelman vieraana.

Cate Blanchett ei ollut päästänyt pystiä silmistään palkinnon saamisen jälkeen. Nainen myönsi samalla, että Oscarin vastaanottaminen oli ollut omituinen kokemus ja hän oli ollut todella stressaantunut. Hän esiintyi keskusteluohjelmassa Oscar-juhlien jälkeisenä aamuna hyvin väsyneenä, mutta onnellisena.

Australialaissyntyinen näyttelijätär on nähty viime vuosina haastavissa filmirooleissa. 44-vuotiaalla kaunottarella on kolme lasta miehensä Andrewin kanssa, 12-vuotias Dashiell, yhdeksänvuotias Roman ja viisivuotias Ignatius.