Ohhoh! Oscar-voittaja Jared Leto ei ole nähnyt voitokasta elokuvaansa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywood-komistus Jared Leto voitti äskettäin parhaan miessivuosan Oscarin roolistaan Dallas Buyers Club -elokuvassa. Hän vierailee tällä viikolla Suomessa perjantaina Emma-gaalassa ja esiintyy lauantaina Hartwall-areenalla Thirty Seconds to Mars -yhtyeensä kanssa.

Oscar-palkittu näyttelijä jakaa Emma-gaalassa Vuoden yhtye -palkinnon. Vastikään Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa vieraillut Leto shokeerasi yleisöä kertomalla, että ei ole itse edes nähnyt Dallas Buyers Club -elokuvaa.

– En ole vielä nähnyt elokuvaa, mutta katson sen varmaankin joku päivä. Rooli oli hyvin intensiivinen ja minulle tekee hyvää jättää se nyt hetkeksi pois mielestäni, Ellenin vieraana vai muutama tunti Oscar-juhlien jälkeen piipahtanut mies jutteli.

42-vuotias Jared Leto on Thirty Seconds to Mars -rockyhtyeen keulakuva ja Hollywood-näyttelijä, joka tunnetaan muun muassa elokuvista Panic Room, Phone Booth, Mr. Nobody ja Lord of War. Mies sai Oscarin Rayon-nimisen transsukupuolisen HIV-positiivisen naisen esittämisestä elokuvassa Dallas Buyers Club.