Koira ei jaksanut odottaa vuoroaan – näin kävi jäätelölle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Koirat ovat sielunelämältään kuin pikkulapsia – niillä ei ole herkkujen suhteen kovin suuri kärsivällisyys. Nyt eräs koiran omistaja antoi Daisy-koiran maistaa jäätelöä ennen Cooper-koiraa. Lopputulos on koominen.

YouTube
YouTube

YouTube-videolla nähtävä Cooperin näyttää harmistuneelta, kun se ei pääse heti nuolemaan McDonald’sin jäätelöannosta. Koira ei malta odottaa kovin kauaa, kunnes varastaa annoksen suoraan tyttökoiran silmien edestä. Muutamassa sekunnissa jäätelö on otuksen vatsassa.

Kerroimme taannoin eräästä koomisesta eläinvideossa, jossa ahneelle tuli kakkainen loppu. Videolla kissa kaivelee luvatta keksipurkin sisältöä, ja saa sieltä makupalan itselleen. Mirri ei ehdi nauttia löydöksestään, kun ovela koira varastaa keksin sen silmien edestä.