Nina Agdal on kesäinen bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippumalli Nina Agdal on tuttu näky esimerkiksi Victoria’s Secretin, Beach Bunnyn ja Sauvagen näyttävissä kuvista. Taannoin hän nousi otsikoihin esiinnyttyään Carl’s Jr -hampurilaisketjun mainoksessa, joka herätti huomiota sen seksikkyyden vuoksi.

Nyt Nina Agdal nähdään puolestaan Accessorize-muotiketjun uutena mainoskasvona. Vaalehiuksinen kaunotar poseeraa 30. syntymäpäiviään viettävän kauppaketjun tuoreessa mainoskampanjassa muun muassa bikineissä ja muissa kesäisissä vaatekappaleissa.

21-vuotias Nina Agdal yhdistettiin taannoin Leonardo DiCaprioon, jonka kanssa hän suuntasi jatkoille Super Bowl -juhlista. Nina on kuitenkin viime aikoina vaikuttanut onnelliselta Max Georgen kanssa. Parin lempi näyttää vakavoituneen, ja syynä siihen on heidän välillään pitkään vallinnut ystävyys. Hillerødista Tanskasta kotoisin oleva Nina Agdal lomaili Maxin kanssa viime vuonna Barbadoksella. Vuoden 2012 Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kuvista sysäyksen uralleen saanut mallitähti on työskennellyt jo jonkin aikaa Victoria’s Secret -brändin kanssa.