Paris Hiltonin suomalaispoikaystävä on paidaton komistus

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hotelliperijätär Paris Hiltonin miesvalinnat kiehtovat mediaa aika ajoin. Nainen on seurustellut jo vuodesta 2012 lähtien suomensukuisen River Viiperin kanssa. Mallikomistus onkin varsin timmissä kunnossa.

22-vuotias hottis julkaisi Instagram-blogissaan paidattomia kuvia, jotka todistavat Riverin viihtyneen kuntosalilla. Eräässä otoksessa miehellä on keskisormikin pystyssä, mutta tämän sikspäck lienee tuntuvampi viesti – varsinkin kuvaa katseleville naisille.

Viiperi on syntynyt Ibizalla. Hänen isänsä on espanjalainen ja äiti suomalainen malli Riitta Viiperi. Hän pääsi mallimaailmaan mukaan äitinsä suhteiden kautta. Mies on esiintynyt Winq, Surface, Guapo ja Coitus -lehtien kansissa ja hänet on nähty catwalkilla muun muassa Social Primerin ja Calvin Kleinin näytöksissä.