Robin esiintyy jättikeikalla Helsingin Olympiastadionilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset suosikkiartistit ovat viimein nousemassa niin sanotuiksi stadionluokan tähdiksi, kun nyt jo toinen poptähti julkisti oman stadionkeikkansa Helsingin Olympiastadionille. Ennen heitä areenat ovat täyttyneet lähinnä useampien kotimaisten yhtyeiden ja artistien yhteiskeikoista.

Ensimmäisenä Helsingin Olympiastadionin konserttinsa ehti taannoin julkistaa Cheek, ja nyt Robin on seurannut näyttävästi perässä. Yli 350.000 levyä alle kahdessa vuodessa myynyt teiniartisti Robin julkisti tänään esiintyvänsä Helsinki POP SHOW’n päätähtenä Olympiastadionilla ke 9.7.2014,sekä uuden BOOMBOX-albumin, joka sisältää kaikki menestyksekkäänBoom Kah –albumin kappaleet uusina versioina.Lisäksi Robin julkisti kesän 2014 keikkakalenterinsa.

Helsinki POP SHOW järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Kyseessä on koko perheelle suunniteltu vuosittainen jättikonsertti, joka toteutetaan aina Helsinki Cupin yhteydessä heinäkuussa. Kansainvälinen nuorten jalkapalloturnaus Helsinki Cup vetää vuosittain Helsinkiin noin 20.000 osallistujaa.

– Olemme innoissamme alkavasta yhteistyöstä Robinin kanssa. Tällä tavalla vuosittain järjestettävä Helsinki Pop Show saa loistavan startin tulevana kesänä, kertoo tapahtuman tuottaja Jari-Pekka Jouppi.

– Superhienoa päästä esiintymään Helsinki POP SHOW’hun Olympiastadionille. Lupaan järjestää kesälomien kunniaksi kunnon bileet, jonne voi tulla vaikka koko perheen voimin. Yllätyksiä on luvassa ja me vedetään täysillä jätti-show, Robin hehkuttaa.