Scarlett Johansson on raskaana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Scarlett Johansson nousi taannoin otsikoihin tähditettyään mainosta, joka oli määrä esittää Yhdysvalloissa Super Bowlin mainostauolla. Mainoksessa viitattiin negatiivisesti Coca-Cola ja Pepsi -virvoitusjuomiin, ja se kiellettiin kyseisten yhtiöiden suuttumisen pelossa.

Nyt Scarlett Johansson on päätynyt otsikoihin aivan toisenlaisissa merkeissä. Tähti nimittäin odottaa E! Online -sivuston mukaan ensimmäistä lastaan. Lapsen isä on Scarlett Johanssonin poikaystävä, ranskalainen journalisti Romain Dauriac. Pariskunta ilmoitti menneensä kihloihin kuusi kuukautta sitten Venetsian elokuvajuhlilla.

Scarlett Johansson valittiin äskettäin maailman seksikkäimmäksi naiseksi Esquire-lehden toimesta. Titteli tuli hänelle jo toista kertaa. Ensimmäistä kertaa nainen pääsi saman kategorian ykköseksi jo vuonna 2006. Nainen on totuttu viime vuosina näkemään supersankarielokuvissa, kuten The Avengers ja Iron-Man 2.