Teini harrasti seksiä pasteijan kanssa: ”Kondomin kanssa tuntui liian kuumalta”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internet on tarjonnut yhä useammille ihmisille kanavan päästä nauttimaan 15 minuutin kuuluisuudesta. Monet päätyvät tekemään typeriä ja itseään halventaviakin tempauksia saadakseen huomiota sosiaalisessa mediassa. Nyt internet-julkkikseksi on noussut 18-vuotias nuori mies, joka lukeutuu tähän ryhmään.

Twitter
Twitter

Nimimerkkiä Versacepoptarts ilmoitti Twitterissä harrastavansa seksiä Hot Pocket -valmisruoan kanssa ja videoivansa tilanteen, mikäli viesti uudelleentwiitattaisiin 420 kertaa. Hot Pockets -välipalat ovat eräänlaisia lihalla, juustolla ja kasviksilla täytettyjä, mikroaaltouunissa valmistettavia pasteijoita. Aikaisemminkin vastaavanlaisia tempauksia tehneen teinin viesti uudelleentwiitattiin tarvittavan määrän verran, ja hän toteutti lupauksensa.

Nimimerkki Versacepoptartsin Vine-palvelussa jakama video poistettiin nopeasti, ja hänen tunnuksensa jäädytettiin. Lisäksi hänen pääsynsä Hot Pocketsin Twitter-tilille estettiin, ja lopulta hänen koko tilinsä poistettiin sivustolta. Vahinko oli kuitenkin ehtinyt jo tapahtua, ja Versacepoptartsista tuli nopeasti internet-kuuluisuus. First We Feast -sivusto jopa haastatteli 18-vuotiasta nuorukaista.

– Pidin sitä vaan v*tun hauskana ideana, poika kertoi kysyttäessä motiivia peniksen tunkemiselle pasteijan sisään.

– Yritin ensin ilman kondomia, mutta se tuntui liian kuumalta. Laitoin Hot Pocketin hetkeksi aikaa jääkaappiin ja mietin: ”Minun on pakko käyttää kondomia jos aion tunkea moloni pasteijaan kokonaan”, Versacepoptarts kuvaili suoritustaan.

Ainakin tapauksen nuori mies siis ymmärsi turvaseksin tärkeyden. Kysyttäessä oliko kokemus mieluisa, internet-julkkis suosittelee pasteijan kanssa seksin harrastamista ennakkoluulottomasti kaikille.

– Joo, suosittelen sitä ehdottomasti mikäli olet yksinäinen. En suosittele videon jakamista Vinessä, mutta suosittelen Hot Pocketin panemista. Se ei tuntunut pahalta, vaikka se olikin aika sotkuista, nuori mies tuumasi.