Harppuja soittavat kaksoset ihastuttavat – näky kuin fantasiaelokuvasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Harpun soittaminen ei ole maailman yksinkertaisinta puuhaa, sillä sen ääniala ylttää 6,5 oktaaviin ja kieliä on yhteensä 47. YouTubessa on kuultu ennenkin harppua soittavien kaksostyttöjen, Camillan ja Kennerlyn upeita kappaletulkintoja, mutta nyt on julkaistu satumaisen kaunis esitys.

YouTube
YouTube

Harppukaksoset tulkitsevat tuoreella videollaan maagisin sävelin Harry Potter -elokuvan Hedwig’s Theme -tunnussävelmän. Nuoret naiset suoriutuvat musisoinnista tyylikkäästi. Harppu on yksi maailmanhistorian vanhimpia kielisoittimia, ja sopii erinomaisesti melodisiin ja monivivahteisiin kappaleisiin.

Camilla ja Kennerly nousivat koko maailman tietoisuuteen noin vuosi sitten julkaisemalla harpuilla soitetun Iron Maidenin Fear of the Dark -kappaleen version. Metallicoveria on kuunneltu YouTubessa jo yli miljoona kertaa.