Jennifer Lawrence rohkeassa kansikuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nälkäpeli-kaunotar Jennifer Lawrence on noussut nopeasti yhdeksi maailman suosituimmista näyttelijöistä. Ulkoisen kauneutensa ja näyttelijäntaitojensa lisäksi maanläheisestä asenteestaan tunnettu neitokainen nähdään pian Suomen valkokankaalla ensi-iltansa saavassa American Hustle -elokuvassa.

23-vuotias näyttelijätär on ajankohtainen myös siksi, että hän esittää jälleen mutantti Mystiqueta tukevassa X-Men: Days of the Future Past -elokuvassa. Nyt Jennifer Lawrence nähdään Rolling Stone -lehden upeassa kansikuvassa. Tähti poseeraa kannessa luonnollisen näköisenä, tarjoten silmäniloa hieman läpikuultavassa paidassaan.

Jennifer Lawrence nousi supertähdeksi Nälkäpeli-elokuvien tähtenä. Vuonna 2013 hän voitti Oscarin Unelmien pelikirja-elokuvasta. Rolling Stone -lehti ylisti taannoin Lawrencea Yhdysvaltojen lahjakkaimmaksi nuoreksi näyttelijäksi. Hän pääsi viime vuonna Time-lehden sadan vaikutusvaltaisimman ihmisen listalle.