Justin Bieberiä pannaan halvalla – olutpelissä kovat panokset

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalaissyntyinen, mutta Yhdysvalloissa asuva, laulaja Justin Bieber on viime aikoina joutunut mitä hurjempien kohuotsikoiden aiheeksi. Tämä on johtanut jopa amerikkalaiseen kansalaisaddressiin, jossa entistä popin hymypoikaa vaaditaan häädettäväksi takaisin Kanadaan.

www.bieberpong.com/
www.bieberpong.com/

Sotshin olympialaisissa pelattua Jääkiekon Kanada-USA -välieräottelua mainostettiin Chicagossa kyltillä, jossa häviäjän kerrottiin saavan Bieberin taakakseen. Nyt aihe on toiminut inspiraationa myös Pong-videopeliklassikon ideaa mukailevalle simppelille internet-pelille.

Twitter
Twitter

Bieber Pong -pelissä pelaaja edustaa joko Yhdysvaltoja tai Kanadaa. Tehtävänä on lyödä mailoilla pelialueella pomppivaa Justin Bieberin päätä, tarkoituksena saada se vastustajan maaliin. Häviävä valtio joutuu pelin mukaan pitämään Bieberin.

Äskettäin 19-vuotias Justin Bieber päätyi valvontakameran videolle strippiklubilla Australian Queenslandissa. Materiaalilla hän riisui naisten alushousuja hampaillaan ja läimi neitokaisten paljaita peppuja. 12-minuuttinen video aiotaan myydä paloina medioille suurista summista.