Kuva paljastaa! Miley Cyrus ei muista omien laulujensa sanoja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaislaulajatar Miley Cyrus aloitti taannoin Bangerz-maailmankiertueensa railakkaalla tyylillä. Neitokaisen on kerrottu esimerkiksi maistelleen keikallaan faninsa alusvaatteita. Yleisön joukosta lensi lavalle stringit, ja poppari työnsi pöksyt suuhunsa.

Splash
Splash

Nyt Miley Cyrus on noussut otsikoihin luntattuaan kappaleidensa sanoituksia esiintymislavalla. RadarOnline-sivuston mukaan laulajatar joutui taannoisella Las Vegasin keikallaan turvautumaan lavan edessä olevan telepromterin apuun lähes koko esiintymisensä ajan. Mikä lie aiheuttanut laulajattarelle niin pahoja muistivaikeuksia, ettei hän muistanut illasta toiseen esittämiensä kappaleiden sanoituksia ilman apua?

Splash
Splash

21-vuotiaalla tähdellä on uutisoitu olevan paraikaa suhde Hollywood-tähti Jared Leton kanssa. Parin suhde on herättänyt hämmennystä suuren ikäeron takia. Leto nähdään Suomessa Emma-gaalassa, jossa mies tulee jakamaan pystin. Miley puolestaan pysähtyy kesällään Bangerz-kiertueen aikana Helsingissä.