Robbie Williamsin mässäily loppu – rajulle laihdutuskuurille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hittibändi Take Thatin hajoamisen jälkeen vuonna 1996 menestyksekkään soolouran aloittanut Robbie Williams on nykyään rauhoittunut, perheellinen mies. Hän kohautti äskettäin viihdemaailmaa kertomalla polttelevansa toisinaan kannabista rentoutuakseen.

Nyt mies on aloittanut rankkaakin rankemman laihdutuskuurin, jonka aikana hän oikeastaan näännyttää itsensä hoikkaan kokoon. Robbie aloitti herkkujen karsimisen jo ennen joulua ja uusi kapeampi ulkomuoto on tarkoitus saavuttaa vielä tämän vuoden aikana.

– Kuurini pitää sisällään päivittäin ison aamupalan ja loppupäivänä nautin vain kaksi proteiinipirtelöä, laulaja jutteli australialaiselle Mix 94.5 -radiokanavalle.

Samalla hän myönsi, että himoitsee maukkaita herkkuja ja hänellä oli tapana napostella etenkin silloin, kun hänellä ei ollut työkiireitä. Kun Robbie ei ole kiertueella, herkuttelee hän kotona letuilla ja kakuilla samalla, kun katselee tosi-tv -ohjelmia.

– Pukeudun kotivaatteisiin tai aamutakkiin ja lihon sekä kasvatan partaa. Sitten näytän murhaajalta. Elämäni oli ennen seksiä, huumeita ja rokkia. Nyt se on kakkua. Toisin sanoen minun pakko julkaista musiikkia tai lihon läskiksi, Robbie naureskeli.

Suomeen toukokuussa konsertoimaan saapuva Robbie on myöntänyt kokeilleensa heroiinia ja hakeutuneensa vuonna 2007 vieroitushoitoon reseptilääkekoukun takia. Sittemmin hän on jättänyt lähes kaikki päihteet historiaan. Selvänä pysymisessä auttaa hänen tyttärensä Theodora Rose.

– Join alkoholia viimeksi 13 vuotta sitten. Marisätkän poltin viimeksi kaksi päivää sitten. En suorita mitään suuria huumesessioita vaan pieniä ja rentouttavia annoksia, Robbie Williams kertoi taannoin The Mirrorille.