Täydellinen nainen harvinaisen märissä mallikuvauksissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Täydelliset naiset -draamasarjan menestys synnytti liudan realitysarjoja, jotka seuraavat rikkaiden kotiäitien luksuselämää. Miamilaisten naisten elämää seuraavan Real Housewives of Miami -sarjan tunnetuimmiksi tähdiksi nousi brasilialainen kaunotar Adriana De Moura.

Realitytähden imagostaan huolimatta Adriana De Moura todistaa nyt osaavansa poseerata myös tyylikkäissä ja taiteellisissa kuvissa. Glamour-henkisissä uusissa otoksissa latinokaunotar nähdään muun muassa veden alla, päällään avarakauluksinen mekko.

Adriana Moura tekee parhaillaan tuloaan myös viihdelehtien palstoille. Realitytähti on televisiouransa myötä kokeillut siipiään myös poplaulajana. Mouran kerrotaan olevan naimisissa Frederiq Marq -nimisen miehen kanssa, mutta vielä realitysarjassa hän kertoi heidän vasta seurustelevan.