Blurred Lines -kohuvideon kaunotar Entourage-elokuvaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Puolalais-amerikkalainen huippumalli Emily Ratajkowski nousi silmänräpäyksessä maailmanmaineeseen esiinnyttyään Robin Thicken Blurred Lines -musiikkivideolla vähissä pukeissa. Aivan aloittelija Emily ei kuitenkaan ole kameran edessä. Hän nimittäin sai ensimmäisen mallisopimuksensa jo 14-vuotiaana.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Nyt 22-vuotias mallikaunotar on kiinnitetty odotettuun Entourage-elokuvaan. Vielä ei ole tiedossa, minkälainen rooli Emily Ratajkowskilla samannimiseen HBO-kanavan sarjaan pohjautuvassa elokuvassa on. Tähti tiedotti asiasta Instagram-tilillään.

Emily Ratajkowski syntyi Lontoossa, mutta varttui Yhdysvaltain Kaliforniassa. Hän poseerasi äskettäin GQ-lehdelle marraskuun numeron kansikuvaa varten. Nainen on kerännyt kannuksia myös näyttelijänä iCarly -komediasarjassa. Mallin romansseista ei ole herunut vielä kovin paljon tietoja viihdelehtiin, ja spekulaatio onkin kova, ketä tähti deittailee tällä hetkellä.

Kuva: Frederick's of Hollywood
Kuva: Frederick’s of Hollywood
Kuva: Nasty Gal
Kuva: Nasty Gal
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter