Mahdottomasta totta? Keksintö tekee vedestä viiniä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eräissä historiallisissa uskonnollisissa kertomuksissa väitetään, että vedestä olisi aikoinaan tullut viiniä. Sittemmin kehitys on kehittynyt melkoista vauhtia, ja nyt erään uutuuslaitteen avulla vedestä voidaan tosiaan tehdä viiniä. Tosin hieman muiden ainesosien avustuksella.

Kickstarter
Kickstarter

Kaliforniann viinialueella Napa Valleyssä ja teknologia-alueella Silicon Valleyssä on kehitetty uusi laite, joka valmistaa esittelyvideonsa mukaan kuluttajan haluamaa viiniä kätevästi iPhone-sovelluksen avustuksella.

Tarina kuulostaa kuin liian aikaiselta aprillipäivän pilalta. Laitteen hinnaksi on tulossa 499 dollaria. Toistaiseksi ihmelaite ei ole vielä myynnissä, mutta se kerää parhaillaan rahoitusta Kickstarter-palvelussa.