Kännykkäsovellus opettaa suuseksiä – näyttöä nuolemalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet miehet elävät siinä uskossa, että suuseksin tarjoaminen naiselle lähettää neidon kuin neidon räjähtävän orgasmin pauloihin. Todellisuus lienee kuitenkin se, ettei useimmilla miessukupuolen edustajilla ole oikeasti hajuakaan, mitä he ovat tekemässä työntäessään kieltään tytön haarojen välistä löytyvään rakkauden simpukkaan.

YouTube
YouTube

Mutta ei hätää. Moderni teknologia tarjoaa onneksi apua tähänkin ongelmaan. Kosketusnäyttöpuhelimille tarkoitettu Lick This -sovelluksen luvataan neuvovan miehille kielitekniikan saloja kuin kädestä pitäen. Miten tämä sitten tapahtuu? Kuinka muutenkaan kuin puhelimen näyttöä nuolemalla.

Lick This -sovellus tarjoaa kielen harjoitteluun erilaisia tehtäviä. Kielen avulla pitäisi esimerkiksi painella valokatkaisijaa ja kääntää näytöllä olevaa vipua ympäri. Puhelin kannattaa sovelluksen käytön ajaksi peittää esimerkiksi muovilla mahdollisten kuolahaittojen ehkäisemiseksi.Sovelluksen kehittänyt Club Sexy Time -ryhmä ei tietenkään ole haudanvakavissaan keksintönsä kanssa.

He kertovat Fast Company -sivustolle kehitelleensä sovelluksen surrealistisessa mielentilassa, mutta pitävät keksintöään mielenkiintoisena keskustelun herättäjänä ja jopa teknologisena innovaationa.– Uskommenko, että sinusta tulee parempi rakastaja sen avulla? Emme, sovelluksen toinen luoja, Chris Allick, myöntää.

– Me kuitenkin uskomme sen olevan mielenkiintoinen lähestymistapa ihmisen ja tietokoneen väliseen vuorovaikutukseen. Ehkä se saa myös ihmiset ajattelemaan enemmän seksuaalisuuttaan ja herättää keskustelua, Allick lisää.