Herkullinen rasvapommi: Pekoniin kääritty juustomakaronijauheliha-taco

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa on usein edullisempaa syödä pikaruokalassa kuin ostaa maukkaita elintarvikkeita ja kokata itse. Valitettavasti superkokoiset ja edulliset upporasvakeittimessä valmistetut annokset ovat etenkin vähätuloisten pääasiallisinta ravintoa.

Dude Foods
Dude Foods

Nyt markkinoille on tullut sydänkohtauksen jo pelkällä ulkonäöllään aiheuttava pekoniherkku, joka on rakennettu tacon idealla. Dude Foods -ravintolassa työskentelevä Nick Chipman on kehittänyt annoksen, joka on pekonista valmistetun kuoren sisällä oleva juustomakaronitäyte jauhelihalla höystettynä. Välistä löytyy myös pieni salaatinlehti ja tomaattiviipale.

Kerroimme hiljattain, että suosittu pikaruokaketju Taco Bell on ottanut legendaarisen vohveli-tacon takaisin listoilleen. Kaloripommi palasi ravintolaketjun ruokalistalle aamiaismenun yhteyteen.